Entresolvloer bevloering.

Welke vloerafwerking van de entresolvloer is voor u geschikt?

bevloering-entresolvloer
bevloering-entresolvloer

De keuze van vloerafwerking van een entresolvloer is meestal een beslissing voor meerdere jaren, de beslissing voor een vloerafwerking moet dan ook goed overwogen zijn.  Daarom zetten wij op een rijtje welke afwerking voor u het meest geschikt kan zijn.

De entresolvloeren van Noordrek® BV kunnen verschillende afwerkingsmogelijkheden krijgen. Dit is afhankelijk van het gebruik van de entresolvloer.

Noordrek® BV heeft:

           * Spaanplaat 38mm dik
           * roosterpanelen
           * Gips-vloerplaten (brandvertragend)
           *  Aluminium traanplaat

spaanplaat-vloer-entresol
spaanplaat-vloer-entresol

Spaanplaten voor de entresolvloeren zijn 38mm dik. De spaanplaten worden zijn onderverdeeld in 3 persingen voor verschillende belastingen:

 • P4 voor belastingen van 350 tot en met 500kg per vierkante meter.
 • P6 voor belastingen van 500 tot en met 1500kg.
 • P6+ voor hogere belastingen.

Spaanplaten kunnen ook worden ingedeeld naar brandvertraging. Hier heeft Noordrek® verschillende mogelijkheden. Spaanplaten met brandwerend eigenschappen.

 • Ideaal voor uw vloeroppervlak indien de vloer brandvertragende eigenschappen nodig heeft is de Cfl s1 volgens EN 13501-1 spaanplaat.
 • Ideaal voor uw vloeroppervlak indien de vloer verhoogde brandvertragende eigenschappen nodig heeft is de Bfl s1 volgens EN 13501-1 spaanplaat.

Bodemplaten gips

 • De hoogste brandvertraging hebben de vloerplaten die zijn gemaakt van gips. Hier is een brandvertraging tot wel 2 uur realiseerbaar. Deze platen worden ook door ons statisch berekend, zodat het gewenste draagvermogen verzekerd is.

Spaanplaten met waterafstotende functie.
Indien naast de investeringskosten ook de verwachte onderhoudskosten mee gaan spelen, bevelen wij een waterafstotende vloer aan.

 • Onze waterafstotende spaanplaten zijn een zeer veerkrachtige oplossing voor industrieel gebruik. Duurzaam en resistent voor externe factoren door de permanent elastische coating.
 • Hygiënisch en waterdicht, ook geschikt voor de farmaceutische en voedingsmiddelenindustrie.
 • In ruimten waar hygiëne een must is.
 • Milieuvriendelijk en gebruiksvriendelijk, in Duitsland bekroond met  “ Blauer Engel”.

Roosterpanelen

De roosters die Noordrek® Bv gebruikt tonen hun draagvermogen als onderdeel van de entresolvloeren. Het gegalvaniseerde rooster is een veelzijdig onderdeel.

 • Standaardroosters of speciale roosters……..onze klanten ontvangen op maat gemaakte roosters die zijn afgestemd op de vereisten van de entresolvloer. Ook de rooster worden door ons programma, statisch berekend.
 • Afhankelijk van de vereisten en de belasting, kunnen we u begaanbare- of berijdbare roosters leveren.
 • Bij ons ontvangt u deskundig advies, omdat we al onze ervaring inzetten om voor u de meest ideale oplossing te vinden.

Aluminium traanplaat.
Aluminium is economisch een bijzonder belangrijk metaal. Ook is aluminium een licht metaal, slechts een derde van het gewicht van staal.

De naam traanplaat of tranenplaat komt doordat er een metalen plaat wordt gewalst met daar in  druppelvormige uitstulpinkjes. Traanplaat wordt gebruikt om een veilig loopoppervlak te creëren, onder andere op plekken waar het glad kan zijn. De druppelvormige uitschulpingen zorgen voor grip, zodat wegglijden zoveel mogelijk wordt tegengegaan.